Daima Biz Hotel

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel je udaljen oko 7km od centra Kemera,  40km od Antalije i oko 56km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren u junu 2011. godine, a renoviran 2019. U ponudi ima 524 smeštajnih jedinica rasporedjenih u nekoliko zgrada. Gostima su na raspolaganju Dolusu park kao i Daima Planet aqua park i plaža (od hotela vodi podzemni tunel).

Za decu je tu mini club, junior club i mini disko.

Plaća se: čuvanje dece i ostalo van koncepta.

Plaža
Plaža je peščano – šljunkovita i do nje vodi podzemni tunel. Upotreba ležaljki i suncobrana se dodatno ne naplaćuje.

Smeštaj
Sve sobe poseduju balkon ili terasu, minibar (dopunjuje se dnevno vodom), TV, Wi-fi, sef, telefon i fen.

Standardne sobe imaju površinu od 27m².
Large standardne sobe imaju površinu od 30-35m².
Family sobe imaju površinu od od 35-40m².
Captain suite imaju površinu od 50m² i sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevne sobe i 2 kupatila.

Plaća se: room service i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera. U okviru koncepta uključene su i užine (11:30 -16:30), ponoćna užina (23:30 – 01:00) u Daima planet restoranu kao i čaj u određeno doba dana. Poseduje i dva a la carte restorana (“Dolusu” i “Yakamoz” restoran) i 5 barova ( “Lodos” lobby bar, “Fora bar”,” Beach bar, American Bar i “Alabora” discko bar).

Plaćaju se: a la carte restorani, turska kafa, sveže ceđeni sokovi, uvozna i flaširana pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Butik, suvenirnica, frizer, rent-a-car, zlatara, doktor na poziv, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava
Dolusu Aqua Park (11:00 – 17:00), inspirisan je junacima iz turskih bajki, Daima Planet park, bazen za relaksaciju, 2 dečija bazena, unutrašnji bazen i bazen sa toboganima.
Razne dnevne i večernje aktivnosti poput uživo muzike, žurke na plaži, bilijara, aerobika, joge, pikada, tenisa, odbojke na plaži, košarke i ostalih aktivnosti.

Plaća se: oprema za tenis i osvetljenje terena, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna i fitness centar.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.  
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.