Hotel Vincci Rosa Beach and Thalasso

Monastir, Tunis

Opis destinacije

Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Granici se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ogranicen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je vecinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe, skoro da nema reka i jezera (ako se ne racunaju slana jezera-šotovi). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veci gredovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu. Stanovništvo Tunisa cine oko 99% muslimana, ostalo su hrišcani. Kairouan je sveti grad za mnoge muslimane i mnogi muslimani suniti ga smatraju četvrtim najsvetijim gradom za Islam, posle Meke, Medine i Jerusalima i najsvetijim gradom Magreba.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Vincci Rosa Beach & Thalasso nalazi se u hotelskoj regiji Skanes-Monastir, na lepoj plaži od svetlog peska. Od aerodroma u Monastiru je udaljen oko 2 km, od aerodroma u Tunisu oko 170 km, od centra Monastira oko 5 km. 

Hotelska ponuda:
recepcija otvorena 24 časa, glavni spoljašnji bazen, unutrašnji bazen (zimi),  glavni restoran i dva a la carte restorana (italijanski i tuniški), bar u lobiju, bar na plaži (1.5-31.10), bar pored bazena, vinski bar, spa centar, brojni sadržaji za sport i zabavu, ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži, peškiri (uz depozit), internet u lobiju i u sobama, sportovi na vodi koji ne zahtevaju motor (surf, pedaline), dečiji klub (4-12 godina), zona za igranje, dečiji bazen, luk i strela, odbojka, stoni tenis, boćanje, vaterpolo, fitnes, aerobik, aqua gym, mini golf, dnevna animacija, večernje zabave, prostorija sa društvenim igrama (šah, bekgemon, karte). Uvozna pića, nargile, vinski bar, sef, madraci za ležaljke, sportovi na vodi sa motorom, čuvanje dece, video igre, bilijar, pranje veša, lekar, spa (masaža, hamam, kozmetičar, frizer) su usluge koje se koriste uz doplatu.

Sobe:
klima uređaj, mini bar, telefon, sef (uz doplatu), SAT TV, internet, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
sve uključeno, samoposluživanje - švedski sto za doručak 07.00-10.00h, ručak 12.30-14.30h i večeru 18.30-21.00h u glavnom restoranu, kasni doručak do 11.30, razne užine, čaj, kafa, kolači, pice i hamburgeri u snek  baru, sladoled tokom obroka, dva puta tokom boravka a la kart restoran uz obaveznu rezervaciju dan ranije. Od pića, u cenu je uključeno: gazirana bezalkoholna pića, sokovi, voda, bezalkoholni kokteli, lokalno pivo i vino, žestoka alkoholna pića domaće proizvodnje (boukha, vodka, viski, džin...), topli napici (kafa, čaj, topla čokolada). Pića se služe: 24 časa u centralnom baru, 10.00-00.00h u baru pored bazena, 10.00-18.00h u baru na plaži. Tokom obroka se služe pivo, vino, voda i gazirana pića. 

– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021