Sretenje u Sarajevu - Bjelašnica i Jahorina

više destinacija, BiH

već od 149€

Opis destinacije

Sretenjsko skijanje je postalo vrlo popularno i u mnoštvu skijaških aranžmana tokom praznika u ponudi je i mogućnost skijanja na dve olimpijske planine iznad Sarajeva – Bjelašnice i Jahorine. Tokom trajanja aranžmana smeštaj se realizuje u hotelu Holywood 4* na Ilidži. Kao jednom od najboljih hotela u Bosni, gostima će ponuditi obilje dodatnog sadržaja i boravak će učiniti prijatnim i relaksirajućim. Smeštaj u gradu Sarajevu upotpuniće vaš boravak i ponudiće obilje sadržaja i gastronomskih užitaka.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
SRETENJE U SARAJEVU
BJELAŠNICA I JAHORINA - MOSTAR
15-18. februar 2023. (4 dana/3 noćenja)

Cena aranžmana: 149 eur (plaćanje u dinarskoj protivvrednosti)

Aranžman obuhvata:
- 3 noćenja sa doručkom u hotelu Holywood 4* na Ilidži
- Prevoz turističkim autobusom (TV, DVD, audio oprema, A/C) na relacijama prema programu
- Usluge pratioca grupe tokom trajanja aranžmana
- Organizaciju putovanja u celini
- Boravišnu taksu 

Aranžman ne obuhvata:
- Fakultativni izlet u Mostar i Blagaj – 20€ (minimum 20 putnika)
- Individualne troškove putnika
- Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 
1. dan: 15. Februar / Srbija – R.Srpska – Bosna i Hercegovina, Sarajevo:
Polazak autobusa iz Sombora sa parkinga Capitol parka u dogovoreno vreme. Noćna vožnja preko Srbije i Bosne i Hercegovine uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Sarajevo u jutarnjim časovima. Panoramsko i pešačko razgledanje znamenitosti Sarajeva u pratnji vodiča. Videćemo Baščaršiju, mostove na Miljacki, Marijin dvor, Skenderiju, Narodno pozorište, Gradsku većnicu, Inat kuću, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulicu, Baščaršijsku džamija iz XVI veka, staru pravoslavna crkva, jevrejski hram i još mnogo toga. Nakon obilaska grada sledi smeštanje u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost organizovane zabave u nekom od lokala na Ilidži. Noćenje.

2. dan: 16. Februar / Sarajevo – Bjelašnica – Sarajevo:
Doručak. Oko 10:00 h polazak na Bjelašnicu. Uživanje u svežem vazduhu i svim čarima koje nudi ova snežna lepotica. Celodnevno skijanje na Bjelašnici. Povratak u hotel u popodnevnim satima. Slobodno vreme. Mogućnost organizovane zabave u “Carevoj ćupriji” na Baščaršiji. 

3. dan: 17. Februar / Sarajevo – Bjelašnica – Igman - Sarajevo:
Doručak. (Skijaši oko 10:00 h polazak na Bjelašnicu). Slobodno vreme u Sarajevu. Mogućnost organizovane zabave u hotelu ili sarajevskoj pivnici HS. 
Fakultativni izlet u Mostar i Blagaj. 

4. dan: 18. Februar / Sarajevo – Jahorina - Bosna i Hercegovina – R. Srpska:
Doručak. Napuštanje hotela i odlazak do Jahorine. Uživanje u svežem vazduhu i svim čarima koje nudi ova snežna lepotica. U večernjim satima nastavak putovanja ka Somboru. Noćna vožnja preko Bosne i Hercegovine i Srbije.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.