Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
TEMIŠVAR -10.12.2022.
Polasci: Sombor–Kula–Vrbas–Novi Sad-Zrenjanin
 
CENA ARANŽMANA: Sombor 2400,00 din Novi Sad 2000,00 din
deca do 12 godina 1500,00 din
 
CENA ARANŽMANA OBUHVATA
- prevoz autobusom turističke klase 
- usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
- troškove ogranizacije putovanja

Polazak iz Sombora u 5:00h, Novog Sada 7:00h, Zrenjanina 8:00 (tačno mesto i vreme polaska biće poznato pre putovanja –SMS poruku se šalje putnicima sa svim detaljima polaska. Vožnja do granice i obavljanje carinskih formalnosti. Dolazak u Temišvar, najveći i najznačajniji grad Banata. 

Razgledanje grada: Trg pobede, na kojem su zdanje Opere i Nacionalnog teatra, Saborna (rumunska) crkva Banatske mitropolije, kip vučice koja doji Romula i Rema (poklon grada Rima iz 1926. godine), te reprezentativna zdanja secesije, sagrađena između 1910. i 1914. godine; Trg slobode, na kojem se nalaze stara gradska većnica sagrađena u baroknom stilu, kip Device Marije i bista Decebala, poslednjeg dačkog kralja. Odlazak na Trg jedinstva, na kojem su stub kuge, Rimokatolička katedralna crkva, Barokna palata (nekadašnje sedište Srpske Vojvodine) i Saborna crkva srpske pravoslavne crkve. Poseta Srpskoj Sabornoj crkvi u kojoj se nalazi vredni ikonostas, delo Konstantina Danila i majstora Mihaila Janića iz Arada. Slobodno vreme za individualnu šetnju, obilazak tržnog centra Julius mall i oko 18h (po rumunskom lokalnom vremenu) polazak ka Srbiji. 

Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.